Начало | Фитнес уреди | Mебели Ритони Дизайн - адреси и контакти |
КОЛЕКЦИИ
 
МЕБЕЛИ Колекция ARRMANIO
Серия МЕБЕЛИ ARRMANIO е произведена от МДФ с покритие от естествен фурнир от червен дъб с дебелина 0,6мм. Червения дъб е твърд, здрав и еластичен. Използва се в строителството, производството на мебели и настилки. Издръжлив е на студ и замърсяване. Чекмеджетата са с лакиран орехов фурнир. Орехът има красива тъмно червена сянка и е безценен суров материал в класическата мебелна индустрия. От гледна точка на първо гласността му се използва с приоритет при облицовките. Всички столове  са направени от масив дъб. Седалките са тапицирани с италиански телешки бокс в цвят крем. Обкова е италиански, испански и немски. Набраздяването на колекцията се прави на ръка и всички елементи имат уникален декор.
Колекцията Arrmanio – това е най-благородната и елегантна мебел, изпълнена с идеална точност и с най-добри материали.
Мебелите са изработени от плоскости МДФ и са покрити с естествен дъбов фурнир (червен дъб). Дебелина на фурнира 0,6 мм.
Червеният дъб – по своята структура той е много твърд, здрав и еластичен материал. Сферите на приложение на този материал са производството на мебели, подови настилки, дограма. Основно качество на този материал е неговата устойчивост към износване, надеждност и здравина.
Структурата на повърхностите в колекциите  Arrmanio се изработва ръчно, което придава на всеки елемент неповторимост и уникалност.
Цвят на мебелите Palisander – цвят на тропическа дървесина, която расте в Средна Америка. Palisander се използва за производство на музикални инструменти.
Брой пластове на лака– 4.
Подвижните чекмеджета са покрити с естествен фурнир  (орехово дърво) и с безцветен лак. Дървесината на ореха има красива тъмнокафява структура и е много ценен и скъп материал за изработка на мебели, затова при тяхната изработка се използват плоскости МДФ, покрити с естествен орехов фурнир. Благодарение на здравината си, се използва при производство на оръжие.
Столовете се произвеждат от Бял дъб. Меката част е покрита с естествена кожа с кремав цвят. Държава на произход на кожата – Италия. Долната част на столовете е покрита с панел 5 мм и черно платно, имитиращо вълна.
Обков: всички водачи в скриновете и нощните шкафчета са направени в Германия. Водачите на шкафа и леглото се произвеждат в Испания и в Италия. Всички водачи имат пожизнена гаранция от производителите.
За по голяма устойчивост 1/3 от крачетата са запълнени с пясък.
Бюфетът има уникална “ключалка”, благодарение на която, той може да се пристегне към стената.
Мебелите, с изключение на масите, шкафа и леглото се продават в сглобен вид. Всяка упаковка е закрепена допълнително с дървен скелет, с дебелина 2 см.
Снимки и размери на колекцията, а също така примерен интериор ще намерите в нашия каталог от ръчно изработени мебели ARRMANIO.

Още новини от Ритони
Мебели LANDBOND - съвременни мебели за дом, мебели за офис, хотелско обзавеждане Магазин за Мебели на Ритони Дизайн в Техномаркет СТАНЕТЕ ПАРТНЬОРИ НА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА "РИТОНИ"