Начало | Фитнес уреди | Mебели Ритони Дизайн - адреси и контакти |
КОЛЕКЦИИ
 
Мебели LANDBOND - съвременни мебели за дом, мебели за офис, хотелско обзавеждане
Мебели LANDBOND
Обзавеждане с  мебели  LANDBOND - дизайнерски решения, проектни предложения за мебели в магазини за мебели РИТОНИ в Бургас, София, Варна.
Мебели LANDBOND - съвременни мебели за дом, мебели за офис, хотелско обзавеждане.
Колекцията мебели включва: Маса холова, табуретка, помощна масичка, фотьойл, спалня за матрак, стол за отмора,  люлеещ се стол, диван двойка, диван тройка, маса трапезна, стол, холова секция, маса ТВ, поставка за книги, фруктиера, фотьойл естествена кожа, нощно шкафче, диван естествена кожа тройка, бюро, стол въртящ се, скрин 3 чекмеджета, огледало, гардеров, закачалка, цветарник, поставка за вестници
Колекцията Landbond се отличава с необикновена оригинална форма. Това е прекрасен стил на    мебели  за спалня, трапезария, кабинет, дневна и антре. Леките и спокойни линии на облегалките от масивно каучуково дърво хармонично се съчетават с топлия цвят на колекцията. Оригиналният дизайн, аеродинамичните форми и материалите с високо качество, придават неповторим характер на всеки интериор.Мебелите са изпълнени от масивно каучуково дърво с високо качество. Част от елементите като страниците на скрина, гардероба и леглата – това са плоскости МДФ, покрити с меламин.
Ратан – това е палма растяща в субтропичните региони на Индонезия, Малайзия и Тайланд.Това е природен, екологично чист и безвреден за здравето материал. Дървесината на ратана се състои от много здрава кора, мек и порест среден слой, и най-накрая от доста твърда сърцевина. Това е еластичен и здрав материал, който не се поддава на разрушаващото действие на водата и не отстъпва на високотрайните материали.
Цвят на колекцията  мебели прясно отсеченото дърво има равномерен кремав цвят, в процес на обработка променя цвета си от светлокремав до сочнокафяв. В колекцията се съчетават 2 топли цвята на златната есен: светъл натурален и тъмен кафяв.
Брой пластове на лака– 3.
Маси и столове – целите изпълнени от каучуково дърво
В колекцията е използвано закалено стъкло – плотовете на масите, холните масички и вратите на витрината.
ФурнитураОбков: на италианската фирма SITEM ITALY.
За индивидуалността на колекцията говорят ергономичните форми, които гарантират удобна и приятна почивка.
Предлагаме 2 комплекта за почивка:
- с твърда седалка от каучуково дърво, с необикновен и ергономичен профил, коейто осигурява висок комфорт,
- комплект, тапициран с естествена телешка кожа с високо качество, с цвят на меден бронз.
Мебелите подлежат на монтаж..  

Снимки и размери на колекцията, а също така примерен интериор ще намерите в нашия каталог LANDBOND.
Още новини от Ритони
Магазин за Мебели на Ритони Дизайн в Техномаркет МЕБЕЛИ Колекция ARRMANIO СТАНЕТЕ ПАРТНЬОРИ НА ТЪРГОВСКА ВЕРИГА "РИТОНИ"